Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt az OKTOPLUSZ Reklám-és Nyomdaipari Stúdió nevében, és engedje meg, hogy néhány szót ejtsek az illatokról...
Az illatok körülvesznek minket, mindennap, mindenütt, reggeltől-estig velünk vannak. Nem is vagyunk tisztában azzal, hogy aromákkal és illatokkal, szagokkal teli világban élünk. Némelyik kellemes és nyugtató, némelyik pedig kellemetlen.
A szaglószervi benyomások nagyon egyéni tapasztalatot jelentenek, a szagok a hangnál vagy a látványnál is könnyebben megdobogtatják a szívünket. Emlékeket idéznek fel, befolyásolják a viselkedésünket.
Az illatanyagtól függően a szagok megnyugtatnak, ellazíthatnak, vagy éppen megeleveníthetnek, felserkenthetnek bennünket.
...és akkor néhány szót cégünkről, tevékenységünkről...

A céget 2001-ben alapítottam, egyedi reklám autóillatosítók gyártására specializálódott, főleg reklámügynökségeket célozva meg megrendelőként. A dizájn és az illatok varázslatos világa egyesül a termékeinkben.
Cégünk a 2010-es év óta már nem csak autóillatosítók gyártásával, hanem egyéb reklám és party kellékek gyártásával is foglalkozik, mint például:autós napellenző, söralátét, szalvéta nyomás, cseppőr és kávéházi cseppfogó, hűtő mágnes, emblémázott műanyag- és papírpohár, ajándéktáska készítés, egyéb buli kellékek.
Az elmúlt évek tapasztalatai és visszajelzéseinek köszönhetően mára már rengeteg kis- és nagy hazai reklámügynökség az Oktoplusz termékeit választotta partnereik reklámajándékaként.
Kínálatunk között a kedves Ügyfeleink széles palettáját találják meg mind formában, mind pedig illatokban, gyártási technológiában (szitázott és fotós) az egyedi reklám autóillatosítóknak.

"Néha egy röpke illat olyan
emlékeket hoz vissza,
amelyeket mostanáig
örökre eltemetettnek
hittünk..."
/Marcel Proust/